LT Pro Shade & Tint Kit #02 Review

My first ever contour kit~ :D

I actually bought this Shade & Tint Kit around June last year.

I like to call it as double functions products because I love to use it as eyeshadow too.

 I knew LT Pro from my cousin, she used LT Pro matte eyeshadow and I was impressed by how great the color is and the super affordable price. I also just knew it that time, that LT Pro was the Professional Make Up range from La Tulipe, Indonesia's local brand.

So when I came across their counter at department store, I found out that they has contour kit like this. Did I have already mention they have affordable price? Yes! It was around IDR 85.000.


The packaging of all LT Pro's product came with black matte sleek packaging like this Shade & Tint Kit which reflect the professionalism of the range.





This Shade & Tint Kit came with compact shape and it also has full size mirror, very convenient. :D



I didn't mind at all that this Shade & Tint Kit didn't come with brush, because I prefer to use my own brushes.



This is how it looks like when I swatch it.




I will show you how it looks like on my face..


This is my face with foundation only.

and this is how I look with contour and highlight applied (no blusher added).
Look so different right.. like more define and more mature..


I also applied it as eyeshadow. I love using this kit for eyeshadow too because it has good color payoff and it's matte! Suitable for daily eye make up.



Overall, I like this Shade & Tint Kit from LT Pro.
It's matte, affordable, easy to get (in Indonesia) aaand it has great color payoff.
So happy to find local product that has what I was looking for~ ^^


Okay~

Thanks for visiting~

xoxo

Comments

  1. Review nya sangat membantu say.. Kbtulan aku lg cari contour kit, smoga dibekasi ada ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah Alhamdulillah kalau bisa membantu :'D
      semoga nemu si Shade & Tint Kit ini yaa Mbak Dian~ :D

      Delete
  2. Huhuhuy pipi nya lgs tiruuus.. ajaarin dunk mba dhila ><
    itu putih nya tjaaakep abis ya dhill.. btw, bisa dipake jd eyeshadow nggak ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mbak Dineeeee~ ahahahaha pipi tirus seakan-akan lemak 5 kilo hilang dari tubuh~ XD
      waaah, Mbak Dine mah udah jago shading... aku yang mustinya belajar :p
      Iya Mbak, warna putihnya lumayan keluar. Itu aku pakai sebagai eyeshadow juga :D kalau pas repot pakai kuas, pakai jari pun bisa buat aplikasiin eyeshadow :'D *senang*

      Delete
  3. Wah, aku kemarin mau beli ini juga, tapi masih ragu-ragu.
    Thanks ya reviewnya, Dila XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha, Nilaaa~ semoga sekarang udah nggak ragu lagi XD
      Sama-sama, senang bisa membantu ;)

      Delete
  4. Nice post Dila!

    ini juga my first ever counter kit! haha
    baru tahu kalo ini satu line ama La Tulipe. Tapi yang aku highlighter nya pecah gara2 jatuh beberapa kali.

    btw, IMHO, i remember the texture was a bit powdery. Sort of like NYX Bronzer & Highlight combo. i am not sure i like that.

    tapi hasil nya beneran cakep banget di muka elo! shading nya keliatan and looks really pretty!

    enjoy reading your blog ya, Dil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Imelda ;)

      waaah samaan kitaaa >,< hahaha
      sayang banget pecah gitu, nggak coba diperbaiki Mel? :(

      kalau menurutku yang powdery itu yang warna putihnya :O wah kalau perbandingan sama Bronzer & Highlight combonya NYX aku kurang tau, belum pernah colek-colek yang NYX itu soalnya..

      thank you again Mel :D khusus untuk di foto itu aku pakainya agak lebih banyak dari normal supaya semakin kelihatan di kamera Mel.. kalau di kehidupan nyata, heavy shading kayak gitu kelihatan kayak stage make up banget >,<

      another thank you for you Imelda XD *hug and kiss*

      Delete
  5. Wooo, LT Pro memang memuaskan dengan harga yang memuaskan dompet juga haha.
    Cantiknya yang ngereview ^0^

    gratefulbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaaah, setuju banget :'D harganya ramah dompet XD

      Aww aww~ lebih cantik lagi yang kasih komen di review ini >o<)

      Delete
  6. Suka banget reviewnya! Anyway, would love to see your skincare regimen hehe

    http://biblical-journal.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Baby J!

      Makasiiih sudah suka sama reviewku ini :D
      Woooh, my skin care regime yes? ;) soon~

      Delete

Post a Comment

Last Week's Popular Post

Regular Readers

Subscribe to My Youtube Channel!

Allseebee Facebook Page

Instagram @allseebee